ЖИЛИЩА


И цветята заживяха у дома!

Подаръци от идеи за всички и по всяко време

 

Ние знаем, че общото впечатление от възприемането на дадено интериорно пространство се дължи на комбинацията от различни, понякога и съвсем дребни детайли – вие, вероятно, също?

Но хармонията не зависи от това колко красив и уникален е всеки един от тях, а именно на доброто съгласуване помежду им.

И в този ред на мисли, считаме за  задължително да подчертаем, че един от “най-силните” интериорните елементи, който е в състояние да промени веднага и за дълго излъчването на всяко помещение,  е точно интериорният текстил.

Факт е, че само това е начинът бързо и без много разхищение на финансови средства в дневната да “пораснат”  цветя, чийто аромат с малко повече фантазия  можем дори и да усетим… Ами как по друг начин да се докоснем до морската синева, че дори и сякаш да усетим прибоя на вълните? Или пък  да запазим усещането за безкрайно лято през всички сезони?!

В тази  мини-галерия можете да видите как различни декоратори са съчетали цветове и десени по свои начини – повтаряйки едни и същи варианти текстил в завесите и декоративните възглавнички или пък точно обратното – противопоставяйки различни нюанси  и декори с флорални или геометрични мотиви.

А ние няма да имаме нищо против, ако откриете “своята” идея – с удоволствие ще ви я подарим!