ЖИЛИЩА


Бюфетите днес – класика и ултрамодерен шик!

Ако имате и у вас…

Докато повечето мебели в жилището изпълняват твърдо определена и неизменна функция, има и такива сред обзавеждането на дома, за които чистата функция не е достатъчна.

Като бюфетите и скриновете например, които някога са били отличителен белег за разкош на дома. През 19 век популярността им толкова нараства в цяла Европа и САЩ, че всяко средно заможно семейство се счита едва ли не задължено да притежава поне един модел на бюфет.

Най-често тяхното място е било в кухнята или трапезарията – всъщност и днес това е на практика така, тъй като бюфетите предлагат ненатрапчив начин за съхранение на вещи, прибори и аксесоари. Предлаганите съвременни варианти на тези мебели варират от класически форми до ултрамодерен шик.

Богато украсени или елегантно опростени бюфети, изборът е индивидуален, но предложенията на мебелния пазар са направо с неограничени възможности – производители и дизайнери дават пълна свобода на фантазиите си, за да бъде днешното жилище не само функционално, но и красиво,  в частност дори и в измерението само на един бюфет.

Моделите са на: Koenraad Ruys for Moca, Invisible City, Anthony Hartley, Boca do Lobo Limited Edition Portugese Sideboard, Babol Sideboard by Emmebi, Kursi Sideboard, Dwell, Sergio Brioschi for Jesse, Two-Door Oak Sideboard by Sisko Design