ЖИЛИЩА


Моля, една чаша вода?

Светът на банята скоростно се променя!

 О, тази чаша със сигурност ще ви предостави вода, ако сте жадни, но не бихте могли да я вземете в ръце, просто защото е здраво закрепена за стената или пода на банята!

Колекцията Calice от Regia представя колонни мивки с уникална форма и изработени от новаторски материали.

В резултат на продължителни изследвания и търсене на максимално впечатляващ дизайн, съчетан с технологически предизвикателства, в света на баните се появяват нови обитатели – мивките Calice (в превод – чаша).

Произведените от  прозрачен tecnoglass в различни цветове, чашите с с метална конструкция могат да се превърнат в красиво бижу за всяка баня. Цветовото им оформление предполага възможността да се интегрират във всякаква интериорна концепция, било то с ретро или ултрамодерен привкус.

Двете части на мивката са поставени една върху друга, за да се създаде форма, наподобяваща крехка чаша, но всъщност – напълно солидна конструкция с естетичен дизайн.

Calice е с размери 50 см в диаметър на коритото и 85 см обща височина. Мивката може да се комбинира със смесителни кранове, монтирани както към пода, така и към стената –  в зависимост от предпочитанията и избраните аксесоари.