ЖИЛИЩА


В компанията на една кралица

Романтика с аромат на рози

Кралските особи винаги се ползват с особени привилегии, всеки им отдава почести по протокол или по симпатия, но когато пък си кралица на цветята, протоколът е излишен, защото едва ли има поданик, който да не ти се възхищава!

Розата – всепризнатата кралица  на цветята, винаги е предизвиквала възторжени адмирации заради красотата и аромата си, които дизайнери и стилисти се опитват да претворяват постоянно в колекциите си.

Интериорният дизайн не прави изключение – производителите на декоративен текстил, мебели и аксесоари включват неизменно образи на рози в най-новите си предложения си.

Вярно е, че дълго време e съществувала нагласата, че розата е класически образ, който подхожда единствено на класически и луксозни интериори. Но нагласите са за това, за да се променят –  днес вече розите с деликатната си красота стават обект на декоративно приложение и в най-модерните интериорни решения.

И е напълно разбираемо защо – романтичният ореол на кралицата на цветята се пренася в ежедневието, за да му вдъхне от своята нежна чувственост и обогати с цветното си великолепие!

Единственият недостатък на розите, “напуснали” своите жилища – градините, за да украсят с образите си нашите домове е, че прелъстителният им аромат си остава там, където са родени…

Въпреки това, настроението, което създават, е твърде солидна компенсация за всички фенове на цветната кралица!