ЖИЛИЩА


Забавно, но малко невъзпитано кресло!

И как да не се усмихнеш?

Странно, ще попитате вероятно, как би могло да изглежда едно кресло невъзпитано?! По принцип винаги съветваме децата си, че не е възпитано да се плезят на околните, но това симпатично кресло прави точно това!

Не че е невъзпитано добре, просто дизайнерите  от  полското интериорно студио WAMHOUSE  са създали мебел със забавен дизайн, който не може да не предизвика усмивки!

Сред необятното море от мебелни предложения креслото Paszcza лесно се разграничава, защото смелият му дизайн е едновременно модерен и много креативен.

Основният елемент, който прави креслото да изглежда уникално, е червената тапицирана седалка, която наподобява закачливо изплезен едик. Аналогията е много ясна, а резултатът е – задължително добро настроение. Кръглата рамка на креслото е много стабилна – изработена е от масивен метал.

Креслото Paszcza би могло да постави свеж и закачлив акцент във всяко съвременно жилище, но може да намери своето място също и в офиси или на обществени места.

Само си представете как биха реагирали всички гости, когато ненадейно в хола ги просрещне едно… оплезено кресло?!

Точно поради абсолютно нетрадиционната си форма, макар и с традиционна функция, креслото с колоритен дизайн е перфектно решение за декорация на дома.

На някой може и да му се стори странно да поседне на един такъв гигантски език, но нали точно в това се крие закачката?!