Декоративни продукти за интериорни решения

1391
Разгл.
первази и пана за тавани

Первази, розетки и пана за тавани и стени

LOGODOM - Первази,  розетки и пана за тавани и стени

Гамата продукти за интериорни решения и декорация включва декоративни полистиролни первази, изолационни пана за таван, PVC ъгли и профили за врати, както и новия PVC перваз за ламинат „Art Profil“ с 3 кабелни канала и силиконови уплътнителни краища.

Голямото разнообразие на модели Ролята на декоративните полистиролни первази и розетки като елементи на оформяне на интериорната концепция на всяко помещение е значима


Обработка и поставяне

Вижте цените на декоративните первази от тук…


Топлоизолационни пана за таван от EPS

Паната от EPS за вътрешна изолация на тавани освен основното си предназначение, имат и силно интериорна и декоративна функция. Разнообразието от модели позволява индивидуални решения за всяко конкретно помещение на жилището. Паната са изработени от високоплътна полистиролна пяна (EPS – 18/20 кг/м3). Част от моделите са произведени с фалц за застъпване, което позволява полагането да се извършва без фуги.

Вижте цените на топлоизолационните пана от тук…


Декоративни PVC профили и ъгли за врати

Декоративните профили и ъгли са произведени от разпенено PVC и са завършващи елементи за декориране и укрепване на ъгли, и скриване на пространството между рамката на вратата и стената.  Цветовата им гама покрива най-популярните дървесни разцветки. Допълнително те могат да се използват за декориране на рамката около отвори и преходи без врата и по този начин визуално да отделят пространството за преминаване.

Вижте цените на профилите от тук…