Фототапети за детска стая – вълшебен портал към света на приказките!

2780
Разгл.
Фототапети за детска стая по поръчка

Защо си струва да изберете и поръчате фототапети по индивидуални размери?

Фототапети за детска стая – добро решение ли е за интериора на новото царство на малките ни палавници и откъде да купим?

Вероятно много родители са търсили отговорите на тези въпроси, когато са ремонтирали и обзавеждали стаите на своите малки и по-големи наследници. Повече от ясно е, че фототапетите намират приложение във всяко помещение на жилището, но само в детската стая могат да се превърнат в магически портал, който да отведе децата, а защо не и родителите, във фантастичния свят на приказките!

Изборът на най-подходящия фототапет за стаята на всяко едно дете е истинско предизвикателство за родителите, но и чудесен повод да си припомнят своето детство и да запознаят децата си със своите любими някога герои. А може би значително по-лесно би било да се допитат и доверят на предпочитанията на малките палавници, за да намерят най-добрия сюжет за фототапет?

Преди доста години всички детски стаи – малко или повече, си приличаха, сякаш обзаведени по един шаблон, функционални, но не и особено оригинални.

С развитието на съвременните технологии вече е напълно възможно да се постигне консенсус между функционалност и интериорно решение, а фототапетите са елемент, който може да превърне всяка детска стая в уникално място за игри, учене и полет на мечтите!

Вярно е, че при обзавеждането на стаята и избора на фототапет трябва да се вземат предвид фактори като пол, възраст и интереси на детето.

Със сигурност сюжети с принцеси, замъци, малки сладки животинки, цветна дъга, пеперуди и пъстри балони ще привлекат вниманието на момиченцата, а момчетата ще потърсят варианти с бързи спортни коли, роботи, космически войни или нещо свързано с любимия им спорт.

И тук вече идва най-важният въпрос: откъде да се купи фототапет, който да отговаря напълно както на желанията на децата, така и на размерите на предвидената за тях стена?

Отговорът е повече от лесен – да се поръча фототапет по индивидуални размери от български производител, който разполага със собствена база и може бързо да реализира мечтата на всяко дете, дори и в каталога на фирмата да не присъства  моделът, роден от въображението  му.

В онлайн магазин www.art-gift.net можете да намерите богато разнообразие от модели детски фототапети, но и не само – производителите предлагат варианти за всяко едно помещение в жилището.

Фототапети за детска стая

Могат да се реализират фототапети за детска стая дори по снимка на клиента, а преди самото производство се предоставя проект за съгласуване, за да може всеки да види как би изглеждало изображението спрямо конкретните размери и пропорции на помещението. Готовият фототапет е във вид на ленти с максимална ширина по 1.26 м, което го прави изключително лесен за монтаж.

Фототапети за детска стая

При производството се използват висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Фототапетите са от нетъкан текстил, а използваните за отпечатване мастила са хипоалергични, т.е., не предизвикват появата на алергии.

Всеки клиент може да избере както размера, така и вида на използвания материал – дали основата на поръчания винилен фототапет да бъде хартиена или текстилна. Какви са видовете и специфичните характеристики на всеки вариант, можете да видите ТУК!

Фототапети за детска стая

При затруднения в избора, можете без колебание да се обърнете за консултация към дизайнерите от www.art-gift.net кой вариант, съответно размер, би бил най-удачен за дадено помещение.

Сроковете за изпълнение обикновено варират от 1 до 6 работни дни – в зависимост от сложността на модела и натовареността на производствената база.

Фототапети за детска стая

Важно да се отбележи – най-вече, за да бъдат родителите спокойни и да не се тревожат за състоянието и чистотата на стените, че всички фототапети за детска стая (както и всички други модели от портфолиото на компанията), са с възможно най-високото качество, предлагано на нашия пазар, и позволяват лесно почистване – без препарати, само с влажна кърпа.

Фототапети за детска стая

Чрез избора на фототапет лесно могат да бъдат сбъднати детските мечти – например, момиченцата да играят в компанията на любимите принцеси, а момчетата да пътуват до звездите… И още – фототапет, поставен на цяла стена, ще замени необходимостта от избор на каквато и да е друга декорация и ще спести доста усилия и време на родителите в търсене на аксесоари, които да създадат специална атмосфера в стаята на наследниците им.

Благодарение на красивите цветове, фантастични шарки и любими детски герои, всяка детска стая може да се превърне в уникална приказна земя!

Галерия:

Повече информация как да изберете и поръчате фототапети на www.art-gift.net.