Нещо малко с послание за вечно лято

589
Разгл.

И вън, и вътре – възглавничките винаги носят настроение!

 

Обичате ли в свободното си време, най-вече през лятото, да се уедините сами със себе си и книга в ръка? А харесвате ли ярки детайли?

И още – искате ли да запазите ваканционното лятно настроение, дори и когато лятото, искаме или не, по законите на природата все пак си отиде? И да пренесете прекрасните спомени за него вътре у дома, когато навън есента плаче със сълзите на студения дъжд, а зимата като своеобразен диктатор налага модата единствено в бяло?

Има и други начини за такова пътуване назад във времето, но когато става въпрос за декорация, на помощ идват едни мънички полезни нещица като декоративните възглавнички.

Да вземем като начало за изходна точка морето – има нещо у него, което винаги ни кара да се чувстваме добре. Дали усещането за соления мирис на въздуха край брега, ярките слънчеви лъчи, отразени от морските вълни или  пък ласкавия пясък…

Тогава възглавничките с морски мотиви, които през топлите дни украсяват кътовете за отдих в градината или верандата, през останалото време от годината ще напомнят за хубавите преживявания, където и да ги поставим в интериора на дома, за да бъде морето винаги с нас.

Цветята в градината също ще заспят зимен сън, но не и ако украсяват декоративните възглавнички.

Щампи с градински цветя ще пресъздадат атмосфера на вечно лято, дори и когато навън вилнеят снежни виелици.

Ярките цветове, характерни за декорацията в ориенталски стил, създават настроение винаги – и вън на открито, и вътре у дома, стига да харесвате подобна цветна пищност.

 

Точно такива са идеите, събрани тук – как цветята от възглавничките във външните кътове в градината после се превръщат в “цветя в мекичка рамка”, морето се пренася на дивана или в спалнята, а екзотиката на Ориента си прави компания с ежедневието в интериора.

Галерия: