Възглавничките могат да цъфтят!

248
Разгл.

Нов поглед към стайните цветя

Живите растения даряват със свежест и жизненост всеки дом – неоспорим факт! Вярно е, че изискват грижи, но приятната им компания определено си заслужава усилията.

Особено при динамичния съвремен начин на живот, когато модерният дизайн и интериор са фокусирани върху създаването на все по-минималистични картини, нарисувани от много метал, стъкло и строги форми, е повече от необходимо поне частица от живата природа да присъства и внася уют в жилищата ни. 

Всичко това е ясно, но как цветя могат да разцъфтят във възглавнички и да не става въпрос просто за някакъв вид декорация? Да, оказва, че може – доказателството са тези забавни идеи на израелската компания Libeldesign.

Идеята е направо гениално проста – да се постигне цялостно хармонично излъчване на всеки интериор, без да се налага да се търсят подхождащи по цвят, форма и структура саксии. А просто някои от декоративните възглавнички да “разцъфтят”!

Възглавничките са произведени от висококачествен водоустойчив текстил в различни размери и цветове. Предвидените отвори за поставяне на саксии са добре изолирани, за да не протекат, например, върху дивана красивите мекички кашпи, когато поливането е дошло малко в повече.

Възглавничките-саксии са страхотно идеен начин да се привлече вниманието на всички гости.  И не само – комбинацията от декоративен елемент като малката добра възглавничка и живи растения е чудесен вариант за повдигане поне с няколко степени уюта на дома!

Много е вероятно тези идеи да ви допаднат и да решите да пробвате да ги реализирате в домашни условия?! Ако успеете – искрено ще ви завиждаме!

http://www.libeldesign.com/