Енергията на цветовете

Интериор с артистична линия

 

В силата на цветовете едва ли някой се съмнява, но когато видиш на практика въздействието им, едва тогава можеш да почувстваш енергията, която вдъхват на всичко, до което се докосват.

Представете си едно празно жилище, изцяло в бяло, без никакъв намек за каквато и да е жизненост. Звучи почти трагично, нали? Просто едно бяло платно, което художникът е забравил някъде в килера, без да го потърси. Но когато все пак попадне пред погледа му, в някой ден, в който вдъхноветието го е събудило с копнежа да му се отдаде, се случва нещо повече от интересно.

От палитрата с бои сякаш четката сама взима най-ярките, най-смелите и весели тонове и като странна цветна мелодия започва да изпълва с ритъм и живот бялото, все още безжизнено пространство. И платното се преражда в уникално завладяваща картина.

А когато платното е било празното бяло жилищно пространство и в ролята на художника влиза италианецът Michelle Damian от  студио Pixel3D, се получава картината на този запомнящ се интериор.

Проектът на апартамента е създаден от дизайнера Mariella Piazza, а визуализациите са изработени от Pixel3D.

Всичко изглежда на пръв поглед някак си простичко, чистичко и при това изпълнено с енергия и настроение. Погледът сякаш попада в капан, от който не иска ни най-малко да се освободи.

Отчетливи и ясни модерни линии, съчетание на различни материали като пластмаса, инокс и дърво, и невероятно пъстри тонове са “забъркали” един коктейл от артистизъм и уют.

Всеки обект в пространството е точно на мястото си и изпълнен в толкова подходящ цвят, че всяко друго решение би изглеждало напълно неуместно.

Поднасяме нашите комплименти и на дизайнера, и на художника на този артистичен интериор, а вие можете не само да се присъедините към нас, ако желаете, но и да заимствате вдъхновение от тяхната зареждаща с енергия и настроение картина!

www.pixel3d.it

Споделете тази публикация