Интериор с цвят на шоколад

В някои модни тенденции наричат тъмнокафявите нюанси “новото черно”, тъй като са невероятно стилни и изглеждат страхотно в съчетание с голям спектър от останалите цветове.

Дневна

Плътните и богати шоколадови тонове са предпочетени като цветово решение в интериора на този апартамент. Чудесното разположение на дневната зона с панорамно остъкляване на две от стените стои като свежа рамка на елегантната мека мебел. Не само тапицерията, но и дървените елементи, както и масичката са изпълнени в топло шоколадово. Пастелният килим и свежото зелено на стайната палма само подчертават комфорта и стилното излъчване на къта за отдих.

Кухня Дневна
Непосредствено до него е кухнята, символично отделена чрез висок бар-плот. Цветовата комбинация от светло и тъмно дърво прави интериора на помещението още по-привлекателен, избягвайги „тежкия” вид, който би имало, ако беше решено отново в шоколадово кафяво.

Спалня Спалня
И в двете спални на жилището е заложено на щедрата плътност на кафявото, но подчертана от контрастиращи светли цветове в паното на стената и червеното бордо на покривката в едната, а бели мотиви в десена на тъканите в другата. Стените в помещенията са в меки тонове, за да падне фокусът върху свежестта на използваната цветова схема.

Банята

В банята присъствието на шоколадовото кафяво е заявено чрез мебелите, подчертано от топло жълтото на стените и бляскавата повърхност на голямото огледало.

Споделете тази публикация