Интериор в духа на загадъчния Ориент с Jalis

Можете спокойно да придадете малко ориенталски вид на дневната си

Дълбоките седалки създават усещане за сигурност и осигуряват безкрайно<br /> удобство за спокоен релакс.

Харесвате мистичния Ориент и неговото изключително очарование, но се страхувате да обзаведете дневната си в характерните за този стил мебели и аксесоари, защото всъщност сте почитатели на модерните изчистени стилове в обзавеждането?

Е, вече няма проблем – можете спокойно да придадете малко ориенталски вид на дневната си, без това да изглежда прекалено натрапчиво за съвременния вкус. Това може да стане с помощта на Jalis.

Композицията се състои от няколко възглавници, подредени една до друга <br /> върху нисък дървен постамент.

Jalis, заимствана от арабски, е дума, означаваща гостоприемство, спокойствие при комуникация между членовете на семейството, удобство при всякакви обстоятелства. Това е наименованието на мека система за сядане и отдих, създадена от Jehs & Laub, чието вдъхновение е безспорно загадъчното очарование на Ориента.

Композицията се състои от няколко възглавници, подредени една до друга върху нисък дървен постамент. Специалната система, по която са произведени, осигурява стабилна подкрепа при сядане и почти приказен комфорт. В тапицерията, предлагана в различни цветове, са вплетени бродирани орнаменти, които се забелязват само при определен ъгъл на пречупване на светлината. Дълбоките седалки създават усещане за сигурност и осигуряват безкрайно удобство за спокоен релакс.

Дизайнерите са успели да издигнат възглавницата от обикновен помощен аксесоар в  статут на мебел за сядане, подходяща за всеки модерен интериор.

www.jehs-laub.com

Споделете тази публикация