Къщата на Барби – шик в стил “блонди”

Знаете ли, че г-ца Барби – куклата, разбира се, си има вече къща?!

И не става въпрос за кукленските къщи, за които мечтаят всички малки момиченца по света и много от тях вече притежават. Говорим за съвсем истинска къща, която се намира в Малибу, Калифорния.

За 50-тата годишнина на Барби, световноизвестният интериорен  дизайнер Джонатан Адлер създава изключително шикозна къща за куклената принцеса – актуално декорирана в ярки цветове и пищно обзаведена в стил,  съответстващ на звезда със статут на модна икона. В тази бляскава в буквалния смисъл на думата къща могат да се видят доста странни за обикновените хора проекти – например полилей, направен от руси кичури на Барби, огледало с рамка от 65 кукли, розова тоалетна, килер за специалните стотици чифтове обувки на Барби и какви ли не още причудливи хрумвания.

И, разбира се, в чест на истинската блондинка Барби, ярко червеното и розовото са доминиращите цветове в къщата.

Тези типично момичешки нюанси са използвани в основната спалня, която е декорирана шармантно с червено кадифе, а в дневната зона преобладават розовите акценти – във възглавнички, лампи, а дори и при скултурите на двойка пудели.

Други ефектни решения в “блонди” стил в обзавеждането са  бяла мека мебел с десетки пъстри възглавнички, черно-бели паравани, кръгли меки табуретки от сребриста кожа, високи столове, “облечени в рокли” и какви ли не още детайли, отдаващи почит на знаменитата играчка.

О, естествено, че в гаража присъства и прочутият розов автомобил на Барби!

Всъщност, не мислите ли, че тази къща може да осигури абсолютно всичко, необходимо за живот на Барби?!

В действителност, интериорът на къщата на куклата-звезда може да бъде използван като вдъхновение от всички, които биха искали да обзаведат жилището си екстравагантно, разточително разкошно и доста смешничко в очите на  хората без фантазия и пристрастия към играчките!

www.digsdigs.com/barbie-dream-malibu-house/

Споделете тази публикация