Басейнът – нещо повече от  разхлаждаща любов

Лято е!

Слънцето безжалостно препича, вятърът се е скрил някъде на сянка, а всяка клетка от тялото жадува глътка прохлада…

Спасението може да стане в няколко посоки – климатика на максимална степен, бърз скок под студения душ или бегом към най-близкия басейн! А ако този най-близък е твоят собствен? Ех, мечти…

Е, има и много щастливци, които наистина разполагат със собствен басейн на вилата или в двора на къщата си. Има много неща, които могат да се направят, за да се отличава басейнът с атрактивна и модерна визия, но ние открихме един вариант, който може да се окаже безапелационен победител.

И това са новите стъклени мозаечни плочки за басейни на италианската компания  Sicis.

Много хора не смятат, че на басейна може да се гледа като на произведение на изкуството, но всъщност няма и никакви причини за обратното. Защо басейнът, който и без това си е доста сериозна инвестиция, да не изглежда зашеметяващо?

Може би защото тогава собствениците няма да могат да се оттърват от любопитни погледи и твърде много гости, които са дошли уж да хвърлят едно око?! Е, рискът си заслужава най-малкото, за да останат направо изумени от имиджа на басейна дори и от разстояние.

Мозаечните плочки на Sicis са вдъхновени от разкошните градини с цветя на Средиземно море, те преливат от ярки цветове, преплетени в сложните конфигурации на фигурите, в които изпъква и най-дребния контур на моделите,  заимствани от природата.

Тези плочки предоставят възможност за персонализиране на всеки басейн в зависимост от предпочитанията, защото всъщност са една идеална форма за себеизразяване на собствениците.

Не е необходимо да си само отличен плувец, за да се наслаждаваш на тези чудни картини, защото отблизо те изглеждат твърде абстрактно – истинската им красота проличава от разстояние.

http://www.sicis.com/

Споделете тази публикация