Внимание, градината „поглъща” колата!

Креативна идея за таен паркинг в градината

 

Да имаш собствена къща, двор с градина и паркинг за колата в голям град си е повече от лукс – проблемите с пренаселеността и високите цени на терените не са само в родината ни, а навсякъде по света.

Но все пак има начин да имаш всичко това, ако си достатъчно находчив – доказателство е тази идея, хрумнала на един жител на Лондон.

По абсолютно креативен начин той е успял да комбинира успешно в градски условия малката си градинка с място за паркиране на автомобила си, но без това да бъде в ущърб на зеленото оазисче.

Минималистичната модерна градина не само е осигурила паркинг на най-добрия приятел на човека на четири колела, но и е запазила естетическия си вид.

Крайният резултат има и още едно предимство – кажете, моля ви, кой смелчага с недобри помисли, би успял да открие автомобила, за да извърши нерегламентирана смяна на собствеността му?!

Този супертаен подземен паркинг може да се стори на някои като кадър от високо бюджетен  холивудски филм, но всъщност всичко опира до креативна идея, осъществена с помощта на иновативен технологичен дизайн.

За съжаление, самото ноу-хау няма как да ви покажем – нали все пак става въпрос за таен паркинг, но сме сигурни, че много от вас могат да открият решение по собствен начин, ако идеята им допадне!

Само едно не можахме да си обясним – как този изобретателен гражданин изважда колата си, ако спре токът?!

Макар че, вероятно в Лондон  нямат подобен български проблем или ако се случва, то е твърде  рядко – едно такова малко неудобство си изглежда много дребно на фона на всички останали предимства!

За повече информация:

 

www.designbuzz.com

Споделете тази публикация