Да спиш в любимата си кола?

Интериорен дизайн на спални за автомобилни маниаци

 

Много хора са истински влюбени в автомобилите – не само в собствената си кола, но са и страстни почитатели на определена любима марка. Ето защо, именно за такива запалени фенове на всичко, което се движи на четири колела, са помислили собствениците на V8 Hotel в германския град Щутгарт – град, тясно свързан с автомобилната индустрия.

Хотелът е истински рай за почитателите на автомобилите – дизайнът и оформлението на стаите е базиран на формата и аксесоарите на истинска кола. Всички гости могат да пренощуват в компанията на различни марки коли, включително и Cadillac, Morris Minor, Mersedes и др.

Осем от общо 34-те стаи са обзаведени като своеобразна сцена на авто-спектакъл – има стая с дизайн на авто-кино, автомивка, сервиз и какво ли още не!

Интериорните детайли са изпипани толкова перфектно, че определено се е получило абсолютно оригинално дизайнерско решение на автомобилна тематика. И въпреки, че в стаите не липсва нищо, което да попречи на пълния комфорт на гостите, те нямат нищо ни най-малко общо със стандартното хотелско обзавеждане.

Тези възглавници, наподобяващи формата на очи са много удобна облегалка, а и перфектно допълват дизайна на  леглото. Те могат  да бъдат както със същия цвят като на леглото, така и в контрастиращ – за повече шик и ефект.

Всъщност,  леглото с очи не ви ли изглежда като нещо повече от просто мебел?

Хотел V8 предлага като цяло изключителна атмосфера, но в него може да се види и изложба на колекция от ретро и спортни автомобили на площ от над 20 000 кв.м, както и тематичен ресторант.

Затова, ако обичате автомобилите и имате път към Щутгарт, можете да посетите този ексцентричен за някои хотел. А другият вариант, който може да реализирате при особено силно желание – да заимствате някоя от идеите и да отдадете почит на любимия си автомобил в собствената си спалня!

 

Споделете тази публикация

Post Comment