Кухня с елементи от стила “поп-арт”

Съвременните кухни все повече бягат от образа на традиционното помещение за готвене, а границите между хол и кухня просто се заличават. Принос към това развитие има  най-вече стремежът към търсене на подчертано индивидуален дизайн на оборудването и мебелите в кухненското обзавеждане.

Навлизат все по-нестандартни до момента материали и форми, които допреди година едва ли биха били посрещнати радушно. Просто животът се върти на страшно бързи обороти, които улавят във вихрите си все повече иновации в технологиите, както и в мебелния дизайн.

Тези невероятно пъстри и излъчващи свежо настроение модели кухни, които ви представяме, са от колекцията Crystal на италианския производител на кухни  Scavolini.

Създадени са в резултат на партньорството с дизайнера Карим Рашид с основна цел – да бъдат мебелите, които ще се превърнат в ярък и достоен център на интериорното решение на цялото жилище.

Смесването на същността на готвене с цветни  художествени елементи от рисувано стъкло водят до логичен резултат –  уникална по визия колекция кухня.

Качеството е една от най-важните характеристики на кухните Scavolini, така че страхотно впечатляващият дизайн е комбиниран с максимална функционалност на всички нива. Всички традиционни елементи в кухнята са запазени (кухненски остров, различни ниски и горни шкафове, вградени уреди и т.н.), за да се запази балансът между твърдо установени навици и нововъведения.

Кухня в стил поп-арт

Елегантност и вкус са съчетани със строгост и рационалност –  за поддържане на очаквания от клиентите висок стандарт. Удивително впечатляващите визуални ефекти генерират в кухненското помещение жизнерадостна атмосфера и дори „поп-арт“ настроение.

Поп-арт

Колекция Crystal демонстрира  характерен и твърде индивидуален стил на обзавеждане, който наистина размива границата между дневна и кухня.

www.scavolini.us

 

Оливерници, солници и мелнички за подправки в магазин Жилища

Споделете тази публикация

Post Comment