ЖИЛИЩА


Мигове преди да угаснат лампите…

25 идеи за спални с окачени тавани

Какво ни е най-вече необходимо, когато в края на дългия работен ден най-после приключим с всички служебни и домашни ангажименти и настъпи моментът за почивка? Естествено, да се отправим към онова място, което толкова си обичаме – спалнята!

Е, и банята е помещението, в което възстановяваме всички изхабени нерви и емоции, но спалнята е личното кътче, зад чиято врата затваряме отвън всичките си проблеми… или поне се опитваме?!

И за да бъде наистина пълна почивката не е достатъчно само да си имаме удобно легло – атмосферата в миговете преди да угаснат лампите е тази, която ни предразполага към отдаване на истински покой.

А като стана въпрос за осветление, няма как да не споменем, че в модерните интериорни решения с помощта на гипсокартон могат да се сътворяват направо чудеса – в това, вярваме, вече всички сте убедени, нали?

Разбира се, с този строителен материал могат да се изграждат и декоративни ниши, които създават уникалния характер на всяко помещение, но най-вече тези, които грабват вниманието и завладяват въображението, са окачените тавани!

А в спалнята един окачен таван със скрито осветление допринася атмосферата в нея да бъде наситена с интимност и предразполагаща към пълен отдих.

На едно или няколко нива – въпрос на избор и сръчността на майсторите, но във всички случаи резулататът ще е в пъти по-ефектен от стандартното решение за осветление с висящи полилеи и стенни аплици. А миговете преди да угасне и това собствено небе в спалнята гарантирано ще бъдат изпълнени с много спокойствие и споделена нежност – нали?!

А в нашата галерия ви представяме как това се случва цели 25 пъти!