Изкуството да си различен

748
Разгл.
Декорация с дигитални принтове за „уауу“ ефект!

Декорация с дигитални принтове за „уауу“ ефект!

Аксесоарите са онази уж малка добавка в интериора, която на практика изпълнява много, много  важна функции в дома. Защото всички знаем, че пространството между четирите стени се превръща просто от жилище в истински дом, когато се внесе част от личния вкус и характер на тези, които ще го обитават.

Да, получаването на перфектен интериор може да бъде резултат на съчетаването на добри и качествени мебели, умело избрана цветова схема, красиви завеси и подови настилки, подходящо осветление и точен  избор за декор на стените.

Добавяне на декоративни аксесоари на стената като картини, пана,  огледала и стенни аплици  определено придават уникалност и индивидуалност на интериора, но като стана въпрос за стени, нека си зададем следния въпрос: трябва ли те да изглеждат еднакво?!

Вярно е, че в последните години става все по-популярна тенденцията избрана стенна повърхност да бъде решена в различен, контрастиращ цвят и това определено е много ефектно решение. Но има и друг начин, който отдавна не е никаква тайна, но за красотата можем да си говорим постоянно, нали?

Чрез декорация с дигитални принтове за стена могат да се постигнат невероятно защеметяващи като възприятие резултати.

Например,  за любителите на естественото ще е прекрасно преживяване да се докосват ежедневно до величието на природата, ако си „посадят“цветя и дървета  на стената у дома.

Та дори и цели градини – страстен микс от интензивни цветове и пищни текстури, пренасящи неусетно  нежна романтика или природен колорит в атмосферата на дома.

За вечно търсещите приключения натури са подходящи, естествено, екзотични пейзажи от някоя неоткрита още девствена джунгла или пък непокорени планински върхове…

Тези, които не могат без обкръжението на градския пейзаж, но не точно този от нашенските бетонни джунгли, могат визуално да се наслаждават на прекрасни гледки от едни други, далечни градове.

Влюбените в автомобилите  могат да пътуват постоянно с любимия модел по магистралата към мечтаната дестинация и да забравят по пътя битовизмите на  ежедневието, защото там някъде, зад хоризонта ги очаква един напълно различен свят

Децата пък могат да имат собствена космическа станция в стаята си или да си правят компания със сладки животинчета… и още, и още…

Колекцията от дигитални принтове за стена на  Tangle Tree Interiors Co, която ви представяме тук, са само част от богатите възможности, които могат да провокират мечтите ви, за да ги сбъднете някой ден и по подобен начин между 4-рите стени у дома.

Принтовете се предлагат на принципа на тапетите – с различен брой платна в зависимост от големината на съответната картина.  Стандартната ширина е  45 см и височина  265 см.

Изработените от висококачествен нетъкан текстил иновативни колекции са предназначени за хора, които търсят нещо уникално, което да предизвика всички гости, приятели и роднини да възкликнат с възхита и завист „уауу“!

Същото възклицание използвахме и ние, когато ги открихме, но вярваме, че със сигурност ще очароват и вас!

Галерия: