Декорация с въображение

310
Разгл.
Декорация с въображение

Искате жилището ви да бъде уникално?

Нещо различно, неподлежащо на копиране, нещо, което да носи само вашия отпечатък и няма да срещнете никъде другаде?

Е, ако наистина преследвате уникалност, а имате и творческо въображение, няма нищо по-лесно – просто рисувайте по стените!

Цветя или силуети, причудливи йероглифи, тайнствени знаци,цели композиции по определен сюжет – защо не, всичко е възможно.

Стига да имате смелостта да развихрите таланта си на декоратор на собствения си дом, можете да постигнете забележителни успехи. Все пак не става въпрос просто за недодялани опити на начинаещи художници, целта е да постигнете оригиналност с естетическа стойност.

Декорация с въображение

 Най-голямо визуално пространство в едно помещение заемат стените.

Дори и да не ги забелязвате, те винаги са пред вас. Ако искате да преобразите поне една от тях в жилището си, можете да се доверите или на умението на собствените си ръце, или на готови шаблони, които просто да оцветите или трети вариант – интересни фигури, изрязани от PVC фолио, които да се залепят на определеното място.

Това всъщност е най-лесният, чист и бърз вариант.

Вярно е, че днес на пазара се предлагат невероятно ефектни и с оригинални мотиви тапети, които могат да се използват за декорация и само на част от стената с цел получаване на впечатляващ декоративен акцент в помещението.

Но удоволствието да създадеш сам кътче красота у дома, е несравнимо! Ефектът, който можете да придате на стените си, многократно ще надхвърли този, който бихте имали от тапет, пък бил той и много скъп. Да не говорим за уникалност.