ЖИЛИЩА

Интериор ДекорацияИнтериорни проектиИнтериорен дизайн

Внимание, телевизорът не е повреден!

Идеи за вградени интериорни аквариуми

 

Вероятно има и други начини за постигане на пълно освобождаване на съзнанието и духа от натрупаните умора и ежедневен стрес, но със сигурност танцът на рибките във вградения аквариум на стената е възможно един от най-красивите!

Защото едва ли има друга,  по-релаксираща идея  от тази, да си стоите удобно в някое кътче на дома си,  а същевременно мислите ви да ви пренесат със скорост, по-бърза от тази на светлината, в  някое хубаво тропическо местенце и то просто, защото сте отделили малко време, за да се вгледате в собствения си аквариум?!

Почти всички като деца сме преминали през етапа, в който мечтаехме да се грижим за различни домашни любимци, включително и за златните рибки, надявайки се точно една от нашите е онази, вълшебната…

Е, на някои мечтите се сбъдваха и тогава, нечии други – малко по-късно, но идеите тук са за наистина запалени почитатели на водния свят и неговите обитатели.

Вградените в стената аквариуми не са лесна за реализация идея за напълно начинаещи, но с помощта на специалисти, решение се намира.

Най-простият начин за вграждане е стъклен аквариум да се постави в декоративна ниша на стената, изградена с гипсокартон, но за големите конструкции, заемащи цяла стена, определено е необходима професионална помощ и специални познания.

 

При решаване на даден проблем освен с желание, всеки помага с това, с което може – ние можем да се включим с вдъхновяващи идеи!

Само да не стане като в онзи виц, в който героят се оплаква, че явно телевизорът му се е повредил, защото излъчва само филмчета за рибки и тръгва да звъни на телевизионния сервиз, а нежната половинка в семейството му напомня, че след  като се е прибрал от фирмения купон, е седнал с втренчен в аквариума поглед и часове не е мръднал от мястото си…

 

С усмивка или напълно сериозно, заповядайте в нашата галерия, която  може да ви вдъхнови да включите в бъдещите си „творчески, т.е., ремонтни планове, една стена на дома, в която ще танцуват вълшебно истински рибки!

 

Галерия:

 

 


Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища  


 

 

 

ИнтериорДекорацияИнтериорни проекти


 

Абонирайте се за RSS канал

,
 

Печка на твърдо гориво

Сгъваемо легло - Como

Тавански стълби - различни модели

Декоративни тухлички

Декоративни камъни

 

Горивни камери за камини

Горивни камери за камини

Декоративни пана

Декоративни панa - XPS 3D - за стени и таван

Простори

Честър - кожено кресло

Капаци за WC

Дървени градински мебели
Дървени градински мебели

  

 

Покривни прозорци

Капандури

Стъклени тухли

Стъклени тухли - размери 19 x 19 x 8 см и 19 x 9.4x 8см

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Биокамини

Облицовъчен камък

Етажерки и поставки за баня

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Политика на поверителност