ЖИЛИЩА

Интериор ДекорацияИнтериорни проектиИнтериорен дизайн

Банята обича даровете на природата!

Декорация с естествен камък – тънък като хартия

 

Всеки от нас обича миговете, които прекарва в банята си, нали? Че как иначе – в това лично пространство намираме така търсеното спокойствие, което толкова ни липсва в натоварените часове на работното ежедневие…

Точно по тази причина банята, освен благодатната среща  с пречистващото въздействие на водата, трябва да ни предлага естетически уют и комфорт, за да бъде наистина пълноценно времето, което сме си заделили за домашния спа-център.

Стараем се да открием най-добрите варианти на цветови комбинации, най-ергономичното обзавеждане, най-ефектните решения за декорация на стените…

Разбира се, на пазара има толкова невероятно изкушаващи предложения, които вместо да помогнат, правят избора ни все по-труден…

Но така или иначе, все в някой момент трябва да вземем крайното решение, защото празното помещение на новата баня или тъжната овехтяла стара, вече не могат повече да чакат!

А тъй като все по-често се доверяваме на природата като източник на вдъхновение, съвсем спокойно можем да се спрем на декорация за стените на банята с естествен камък.

Защото камъкът е природен продукт с всевъзможни цветове и форми, придаващи на всеки квадратен  метър уникален елегантен изглед и характерна индивидуалност.

Не бързайте да възразите, че този материал е тежък, с него се работи трудно и се изисква много прецизно отношение, защото… тук става въпрос за Slate Lite!

Продуктът Slate Lite е екологично чист, обработен естествен камък, но с изключително малка дебелина – от 1 до 4 мм, и гъвкава основа от полиестер със стъклени фибри, за здравина и стабилност на големите размери на листовете – 1220 х 610 мм.

Произвеждан по специална технология, този материал притежава всички качества на естествения камък, но в съчетание с богатите възможности за реализиране и на най-невероятните  дизайнерски проекти.

Освен за декорация на стените в помещение като банята, той може да се използва и на стените или пода във всяка друга функционална зона на дома.

С него могат да се декорират още както мебели, така и пространството около камината, интериорни врати, тавани, та дори и фасадни елементи на сгради.

Може да се прилага върху повърхности от метал, бетон, цимент фазер, гипсокартон, MDF, керамика, дърво и др.

Освен гъвкав, материалът е много лек (приблизително 1.5 кг/кв.м) и не тежи върху стените или конструкции от гипсокартон – няма ограничения за неговото приложение.

Още информация за техническите характеристики и цени на Slate Lite вижте ТУК!

А ако освен интереса ви към този уникален продукт, представените идеи за бани са предизвикали вниманието ви и към красивите  преградни стени от стъклени тухли, то и за тях има подробна информация ТУК.

 

Галерия:

 

 


Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища  


 

 

 

ИнтериорДекорацияИнтериорни проекти


 

Абонирайте се за RSS канал

,
 

Печка на твърдо гориво

Сгъваемо легло - Como

Тавански стълби - различни модели

Декоративни тухлички

Декоративни камъни

 

Горивни камери за камини

Горивни камери за камини

Декоративни пана

Декоративни панa - XPS 3D - за стени и таван

Простори

Честър - кожено кресло

Капаци за WC

Дървени градински мебели
Дървени градински мебели

  

 

Покривни прозорци

Капандури

Стъклени тухли

Стъклени тухли - размери 19 x 19 x 8 см и 19 x 9.4x 8см

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Биокамини

Облицовъчен камък

Етажерки и поставки за баня

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Политика на поверителност