Декорация на стените с фототапет

814
Разгл.
Иновативни фототапети

Актуален прочит на ретро – модата от миналия век

Вероятно поне веднъж сте изпадали в ситуация на суперприключението, наречено домашен ремонт? Или пък ви предстои такова?

А на всички ни е известно, че  освен за подмяна на мебели, при всеки ремонт се налага да се мисли и за смяна на цвета на стените – какъв да бъде, дали всички стени да са еднакви или да има и някакъв контрастиращ акцент?

 Много въпроси, но и много отговори!

И един от тях би могъл да бъде – акцент с фототапет. Не, не става въпрос за ретро-вариантите от 70-те години, когато тази мода навлезе в интериорните решения на много жилища. Доста еднотипипни, малко скучни и да си признаем с усмивка  – дори кичозни, бяха наличните по магазините предложения в онези години!

 Днес съвременните предложения изненадват със смел и креативен дизайн.

И не само – на стената в дневната,  спалнята или дори върху кухненските мебели вече могат да се поставят като тапет лични снимки, графики, репродукции на произведения на изобразителното изкуство…и каквото още се сетите!

Днешните фототапети са лесно приложими, защото са самозалепващи и дори позволяват многократна употреба. Лепилото не остава никакви щети върху стената при отлепване, както и могат да се залепят отново върху друга гладка повърхност.

Предлагат се варианти с повишена влагоустойчивост, подходящи за декорация в банята.

Няма ограничение как да изглежда поне една от стените в жилището – съвременните фототапети притежават забележителни свойства и невероятен дизайн.

Вашето вдъхновение и желание ще свършат останалото – за да имате у дома една различна “стена” от бъдещето!