Да спиш в цветна градина през всички сезони!

508
Разгл.

Как да си „посадим“ цветя в спалнята?

 

Когато слънцето навън най-после забрави да се цупи и с широка топла усмивка доведе пролетта и по нашите географски ширини, сякаш изведнъж не само природата се събужда за нови нейни си цветни приключения, но на всички ни става леко и ведро на душите, нали?

Интериорен текстил

Но и не само – някак съвсем логично искаме да предадем доброто си настроение на всичко и всички, но най-напред започваме от… дома си!

Цветя в леглото

Сигурно всички ще се съгласите с нас, че съвсем не по принуда започваме да търсим и ровим из потайностите на собствената си фантазия – какво, къде и как да променим?

Цветя в интериорния текстил

И може ли  по възможност да го направим така, че да не ощетим много семейния бюджет и все пак да успеем да си доставим малко радост…

Слънчогледи

Грандиозните ремонти са друга и мнооого сериозна тема, но както неведнъж сме подсказвали, най-лесният и бърз начин за промяна на интериора са козметичните намеси с помощта на интериорния текстил!

Градинка в леглото

А когато става въпрос за спалнята, то тогава възможностите са наистина брезкрай… Съвсем независимо от цвета на стените и стила на обзавеждане, смяната само на покривалото на леглото и спалното бельо може да ни донесе усещане за нещо ново и безкрайно цветно!

Сини рози в еглото

Какво по-прекрасно би имало от това да заспиваш и да се събуждаш в същинска градина с великолепни цветя? Рози, лалета, слънчогледи, макове, орхидеи – каквито и да си „посадим“ в леглото, никак няма да сбъркаме, нали?

Лалета

И тъй като не искаме да губим и минутка време, ние тръгваме по магазините за „текстилен разсад“ – идвате ли с нас?

Има ли цветя в леглото до тебе

И докато търсим, ще си припяваме тихичко онзи чуден рефрен от една българска песен – „Има ли цветя  на леглото до тебе…“

 

Галерия: