Цветя, листа и дантели “обличат” стенните шкафове

Cocoon е система от стенни шкафове  

Нещо различно, нещо пъстро, нещо необичайно…. и стената в дневната или детската стая придобива съвсем уникален вид. Cocoon е система от стенни шкафове, проектирана от дизайнерката  Paola Navone за италианската мебелна компания Ideal Form Team.

Различни декоративни решения

Извитите овални форми на рамките на шкафовете са изработени от шперплат, но ефектно облицовани с ламинат в различни цветове и щампи от цифров печат. Всъщност именно различните декоративни решения допринасят най-вече за оригиналното присъствие на Cocoon.

Всеки от моделите е подчинен на определена теметична идея – геометрични плетеници,  дантела, флорални мотиви, дървесни листа, текстилни десени.

Шкафовете се произвеждат с и без вратички, с различни възможности за конфигуриране. Вътрешните рафтове са изработени от алуминий, а дръжките на затворените модели са от инокс. Самите шкафове е възможно да се комбинират с открити стенни полици – в зависимост от необходимия обем за съхранение.

Шкафовете се произвеждат с и без вратички, с различно конфигуриране.

Системата  Cocoon  стои еднакво добре както в офис-помещения, така и в жилищното пространство. Освен чисто практическата си функция, тези шкафове създават невероятно жизнерадостна атмосфера във всяко помещение – на кой ли не би му било приятно да бъде заобиколен от толкова пъстри и очарователни мебели!

www.idealformteam.com

Споделете тази публикация