ЖИЛИЩА

За градинатаГрадински детайли

Готови ли сте за дългите летни нощи?

Важно: да подготвим градината за запомнящи се  моменти!

 

Много често по различни поводи си припомняме онзи шеговит израз, че “плановете се правят, за да могат да се променят”! Е, разбира се, причините за неизпълнението на ред задачки са обективни или субективни, но пък и удоволствието от планирането на хубави емоции си е страхотно преживяване, нали?

Мечтаеш за нещо, което предстои, всеки ден добавяш поредния щрих към образа му и изведнъж – то вземе, че се случи и те свари почти неподготвен за залялото те щастие…

Не, няма да философстваме повече, само че точно така се случва, ако сте забелязали, при смяната на всеки годишен сезон. Уж следим календара, броим дните, а после – есента се маскирала на лято, зимата ни изненадала, пролетта пристигнала с гръм и трясък ненадейно…

Ах, тази пролет, пълна с толкова очарование и с  невероятно чувство за хумор…

Докато да приберем дебелите палта, да скрием на тавана ските и шейните, и навън вече се изсипва водопад от жежки слънчеви лъчи, ухае божествено, градовете и селата стават почти празнично неузнаваеми, а ние някак започваме да усещаме една такава свобода на духа, че ходенето на работа ни се струва същинско наказание…

Но нали знаете – “който не работи…”, така че няма начин, ще се трудим, а вечер и през уикендите ще търсим начин да се наслаждаваме на прекрасното време навън в градината или двора.

А като стана въпрос за градината, дали вашата е вече готова за спокойна вечер или щур купон под игривия танц на звездите? Добре де, и за дневно парти също?!

И в списъка с неотложни задачи, какъвто всички обичаме да си правим, ще трябва да се добавят и още, например:

Да проверим в какво състояние е тентата на балкона или верандата – ще може ли да ни осигурява през поредния сезон  сянка и да ни пази от дъжд или спешно трябва да се погрижим за нова?! И този път дали да не се спрем вече на модел с ел. мотор и дистанционно?! (модели и цениТУК!)

Как ли изглежда и градинският чадър или ще се наложи да тичаме към поредната промоция в близкия хипермаркет? (модели и цениТУК!)

А градинските мебели, които зимуваха в гаража – дали нямат необходимост от малко боя, лак или нови възглавници? (цени на комплектиТУК!)

Съседите успяха да си направят външна камина, а ние?! Обезателно през това лято ще се мисли по въпроса, че само преносимото барбекю май не е достатъчно, когато нощем захладнее… Ох, ако няма да имаме достатъчно време, дали да не поставим в градинския кът такава, която работи на биоетанол? (цени и модели ТУК!)

Да проверим и градинското осветление – дали всички лампи са в изрядност, а и дали пък да не сложим още няколко?!

Хубаво би било да си вземем и една шатра, но пък дали не бихме могли да си направим собственоръчно някое бутиково изпълнение – че да завиждат съседите, защото няма откъде да си купят същия кът с балдахин?!

Като за начало задачките в списъка, който нарекохме “Внимание – време е за градинско парти” май са  достатъчни, но когато се подсетим и за други, ще продължим – че нали планирането е в много случаи по-голямата част от удоволствието?!

 

Галерия:

 

Facebook Comments

 

 

За градинатаГрадински детайли


 

Публикувайте снимки на вашите градини

ПУБЛИКУВАЙ СНИМКИ...

 

 

 

Градински барбекюта

Градински барбекюта

 
 

Дървени градински мебели

Градински мебели - комплекти

Тента полиестер -3.5 x 2.5 m...

Тенти. Сенници. Паравани

Простори за градини
и балкони.
 


Мебели от дърво

Градински аксесоари
Палисади

Биокамина - стояща

Дървени градински къщи

Импрегнатори за дърво в ектериор
цените вижте от тук..

Арки и перголи.
Дървени и метални

Детски люлки с катерушка за градината

Детски люлки

Мебели за балкон
Балконски сет


Градински столове

,

 

Биокамини

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Политика на поверителност