Различна като теб – твоята кухня от Джесика!

Кухни по индивидуален дизайн сбъдват мечти…

 

Много, много често всички се отдаваме на мечтите си – за нов дом, за нов интериор, за нова кухня… Нормално, какво би бил животът без мечти, нали?

Мострен модел кухня от Jessica

Но когато настъпи моментът, в който тези мечти ние решаваме, че наистина е време да се сбъднат и то най-вече, когато си пожелаем нова кухня… е, тогава започва една одисея, която малцина автори биха желали да опишат!

Много предложения изкушават очите ни на пазара, но все нещичко не им достига – нещо в цвета, друго в дизайна, ако можеше този шкаф да не е точно там, а плотът да е от друг материал…

Мострен модел кухня от Jessica

Позната история, нали? И тогава на помощ идва собственото ни въображение, което създава един образ, който само дизайнери биха могли да претворят първо в същинска картина, а после – и в реалност!

Много пъти читатели са искали от нас препоръки за фирми, изработващи кухни по поръчка и съвсем навреме за тези, които тръгват в момента по пътя на сбъдването на мечтата за своята нова различна кухня, ние искаме да споделим, че отговори на всички свои въпроси можете да откриете във фирма Джесика София!

Мострен модел кухня от Jessica

Познавате компанията като фирма, която може да предложи пълни комплексни решения за всяка нова или нуждаеща се от ремонт баня, но  сега в продуктовото й портфолио има и нова звезда – вашата мечтана кухня!

Защо сме убедени, че е така? Отговорът е простичък – защото в Джесика могат да проектират и реализират кухнята, която най-точно отговаря на всичко онова, което въображението ви подсказва, че най-точно отговаря на вашите предпочитания, характер и конкретна необходимост!

Моята или... твоята мечтана кухня?

Но преди това искаме да обърнем внимание, че ако търсите доказателства за горната ни теза, то съвсем отскоро в шоу-рума на Джесика на бул. „Ботевградско шосе“ №229 можете да видите и първият реализиран мострен модел на кухня!

Съвременният й дизайн е съобразен с всички изисквания за функционалност и комфорт, а използваните елементи са от най-актуалните модни тенденции в кухненското оборудване.

Мострен модел кухня от Jessica

За да ви помогне да влезете с удоволствие в света на модерните кухни и откриете своята, фирма  Джесика работи в партньорство с български производител на мебели и разполага със собствено дизайнерско студио. Именно дизайнерите могат да проектират и създадат на практика онзи образ на кухня, който така дълго сте търсили…

А всяка една ваша идея може да бъде реализирана с висококачествени материали, най-актуалните цветове и механизми от най-ново поколение.

Стъклото в основата е закалено, трипластово - триплекс

В Джесика вашето въображение ще се срещне с това на дизайнерите, а заедно ще намерите най-прекия път за осъществяване на мечтите си!

Ние само ще подскажем в аванс, че за създаване на мострения модел дизайнерите на фирмата са заложили на елегантни и изчистени модерни форми, подчертани от избрания свеж светъл цвят на ванилия, а за ефектен контраст на пастелната визия  са избрали гръб от черно принт стъкло с декор от цитруси.

Мострен модел кухня от Jessica

Да внесем и още малко уточнения: фасадата на мострената кухня е изпълнена от  MDF боя гланц в комбинация с MDF дъб с отворени пори; обковът на мебелите включва панти Blum с плавно затваряне и вграден Blumotion; функционално и ефектно е решението за вградено LED осветление под горните шкафове.

Особено атрактивна изненада е огледалният цокъл на кухнята, който създава илюзията за плавно „преливане“ към подовата настилка, а уникалният бар-плот с основа от трипластово закалено стъкло и LED осветление буквално ни примами да поседнем и…помечтаем, защото нали и това правим в минутите на отдих в кухнята?

В съвременните кухни на практика се случват много вълшебства, които създават още повече комфорт на всички домакини – в мострения модел можете да се убедите, че те се случват и без вълшебна пръчица: механизмите за ъглов шкаф и вертикално повдигане; вграденият отцедник за чинии; мивката от синтетичен гранит… и още много модерни и полезни кухненски тайнства са доказателствата, в които можете да се уверите лично!

 

Галерия:

 

 

Вашата мечтана и различна кухня може би ви очаква на адрес:

Джесика София

гр. София, бул. Ботевградско шосе, № 229

тел: 02/945 44 85, 945 11 25,

e-mail: office@jessica.bg

http://www.jessica.bg

 

 

…………………………………………

Споделете тази публикация

Post Comment