Спални с изглед към морето

Слънце в очите, море в краката

 

Всички обичаме да казваме, че мечтите са безплатни, но това не означава, че някой ден те няма да се сбъднат!

Мечтаем за много и различни неща, някои мечти са простички и обикновени, други направо шармантни…Ето например, защо да не си помечтаем, когато сутрин отворим очи в удобното легло в спалнята си, слънцето закачливо да ни намигне и да ни погали с топлата си усмивка?! Да, тази мечта е достижима – просто трябва денят да е безоблачен и слънчев, а ние предвидливо да сме вдигнали щорите и дръпнали пердетата. И една мъничка мечта се е сбъднала!

Но към тази симпатична картинка може да добавим щрихи и на по-голяма мечта – да чуем през прозореца как морските вълни се надпреварват да споделят помежду си къде са били през нощта, колко кораби са люлели в прегръдките си и колко влюбени двойки са срещнали на брега…

Да, и това не е невъзможно, особено през лятната ваканция, стига мястото, където почиваме, да е с подходяща за целта локация!

И стигаме до най-грандиозната си мечта – не само да ни гали слънцето сутрин, не само да чуваме шепота на морските вълни, но и да ги виждаме всеки божи ден през прозореца на спалнята си, а не само през оскъдните като количество дни на отпуските си! Би било възхитително, не мислите ли?

И как не – вместо будилник да те събужда ласкав слънчев допир, а вместо новини и сутрешни блокове морето да те информира колко е хубав денят навън…

Вероятно през студените месеци тази приказна картинка може да не изглежда чак толкова очарователна, ама нали се разбрахме, че сега само си мечтаем?!

 

И за да не бъдем самотни в тези си фантазии, решихме да ви поканим за компания – да се разходим заедно из тази галерия със спални със зашеметяващи изгледи към морета, езера и океани, за да си помечтаем заедно! Напълно вероятно е да откриете тук и някоя вдъхновяваща интериорна идея, която да заимствате за спалнята  в собствения си дом.

А и не само на Коледа се случват чудеса – днес можем тайно или явно да завиждаме на собствениците на тези спални, но утре…

Споделете тази публикация

Post Comment