Моля, още комплименти за кухнята!

4373
Разгл.
40 идеи за декорация на гръб на кухнята

40 идеи за декорация на гръб на кухнята

 

Всяка дама обича комплиментите – е, определението красива е твърде някак си статично, но да те намират за очарователна – ето това би предизвикало усмивка у всяка една нежна женска душа!

Принт гръб на кухня - Пейзаж

А „кухня“ както в нашия, така и в много езици по света, е от женски род – дали защото там се вихрят главно съвременните богини на зрелищни или не толкова, но задължително вкусни вълшебства, не ни е съвсем ясно, но че кухнята заслужава комплименти – ето това е въпросът, над който решихме да поумуваме…

Принт гръб на кухня - Да бъде лято!

Малка, голяма, цветна или в пастелни нюанси, едноредова, Г или П-образна – това в нашия случай няма абсолютно никакво значение, защото всяка кухня може да получи още повече комплименти, ако гърбът й се „нагизди“!

Принт гръб на кухня - Ванилия

Защо гърбът ли? Ами защото цветът, дизайнът, материалите, формата – всичко вече може и да е избрано и съществуващо като даденост, която трудно може да се промени…

Принт гръб на кухня - Цветя

Гърбът на кухнята предлага достатъчно площ за полет на въображението на вълшебниците, които шетат край нея! Е, добре де, може и да не са само от женски пол – всички знаем какви таланти притежават мъжете, ако решат да се развихрят в кухнята, но само… ако решат!

Принт гръб на кухня- Нещо свежо...

Добре ни е известно, че кухнята е място, което изисква специална хигиена и чистота. Дори и най-малката бъркотия в това пространство е определено нежелано и е в ущърб на имиджа на кухнята. В същото време, това е стаята, която е изключително уязвима към всички видове повреди – от неволни резки с нож, постоянното използване на пода, с повсеместни и трудни за отстраняване на петна…

Принт гръб на кухня -По света...

С други думи – не е лесно да се поддържа кухня в отлично състояние и това всяка домакиня го знае! Но ако вече са се случили такива беди, има начин да се подобри значително изгледа на кухнята и в същото време тя да придобие още по-очарователна визия – да, точно така, като се промени гърбът й!

Принт гръб на кухня -Цветя

Това може да стане по няколко начина. Разбира се, най-популярният дори и отпреди години вариант, са керамичните плочки с различни щампи – цветя, плодове, графики и т.н. Вярно е, че днес изборът не е като едно време, има много привлекателни идеи за решения от този тип.

Принт гръб на кухня- Семеен портрет

Но ако не намирате вашето, вариант са и ламинирани фототапети – стига обаче в близост да не се намира печката, защото колкото и да са „миещи“, то това не може да се случва до безкрай… Този вариант е най-лесен за монтаж – бързо, лесно и безпроблемно.

Принт гръб на кухня -Морско дъно

Ако и това не е вашият избор, тогава, естествено, ще предложим и следващата идея – декорация за гръб на кухня с принт върху стъкло!

Нощен пейзаж

То се почиства лесно, а вариантите за внасяне на оригиналност и свежест в кухнята са на практика неизброими – плодове, цветя, пейзажи, лакомства, абстракции, та дори и лични снимки…

Наздраве!

Важно е да се отбележи, че принт-стъклото е идея за хора, които не бързат много, защото гърбът се прави по поръчка по индивидуални размери и има особености в монтажа – особено ако има ключове и контакти, които трябва да се „заобиколят“!

Цветя

Много е важно, ако в близост е разположена точно печката, стъклото да бъде термоустойчиво и закалено, за да няма неприятни изненади твърде скоро след поставяне на новата украса на кухнята.

Лятно поле

И все пак, ако в каталозите с предложения на производителите не откривате така търсеното вдъхновение, можете да предложите и свои снимки, но помнете – трябва да са с много висока резолюция! Точно каква, зависи от размера на гърба на кухнята, но бъдете сигурни, че специалистите ще ви консултират!

Плодове

И така, моля, не скъпете комплиментите за кухните, които ви очакват в нашата галерия!

 

Гланцов принт – термоустойчив гръб за кухня  – вижте цените и моделите от тук…

 

Галерия: