Декорация в синьо и бяло

511
Разгл.
Декорация в синьо и бяло

Морето пуска котва в интериора на дома

Романтичната комбинация от синьо и бяло излъчва свежо, наситено с положителни емоции чувство, което те кара да се чувстваш превъзходно винаги и навсякъде, където погледът го открие.

Синьото и бялото напомнят за безкрая на небето и реещи се пухкави облаци, за необяснимата магия  на морето и белите пясъци на брега, за любими сини очи, за белите платна на самотна яхта, за лятна феерия и много, много нежност.

Не е тайна, че много от нас считат морето за своята втора любов. Или може би първа?!

Всяко лято безропотно се подчиняваме на неустоумия му призив – да го навестим, да усетим свежата му прегръдка, да чуем шифрования за нас разговор между вълните, странните послания на белите чайки, да преживеем усещания, които може би само сме се надявали един ден да сънуваме…

И после месеци наред да се връщаме към тези спомени!

С прилагането на синьо-бяла цветна комбинация в декорирането, на което и да е помещение в жилището, ще повторим завладелите ни ваканционни настроения, ще създадем релаксираща и успокояващ атмосфера, а най-вече – ще притежаваме привнесена доза  романтика, която така ни липсва в напрегнатото ежедневие.

 За да се докоснем до това синьо-бяло очарование, да закотвим у дома през цялата година поне частица от морските си вълнения, е достатъчно да украсим само едно кътче в дома си с подходящи цветни акценти или аксесоари.

Избрахме някои деко-идеи, които вашето въображение може да доразвие и обогати, особено, ако сте в плен на неостаряващата романтика