Вълшебствата на коледната декорация

732
Разгл.

Рецепти за празнично вдъхновение и щастливи мигове

 

Не сме лекари, нито признати кулинари, но и ние можем да даваме рецепти за добро настроение, дори и без наличието на съответните дипломи! Не вярвате ли?!

Вълшебствата на коледната украса

Далеч сме от мисълта, че е необходимо с наставнически тон да даваме точни указания и правила, за да се докосне резултата от приложението им до магията на празниците, но все пак, не можем да се въздържим да не провокираме интереса ви към поредната доза коледно вдъхновение!

Празничният дух вече се е настанил в дома!

Защото няма как да не се съгласите, че дори и да не съществуват в нашия кристално реален свят магьосници, вълшебници, феи и прочие загадъчни персони, които всички си мечтаем да срещнем някой ден, вълшебства все пак се случват! Не сте съгласни?

Прекрасна коледна интериорна приказка

Ами тогава как ще ни обясните, че когато в дневната царствено се настани нагиздена с бляскава украса елхичка или стройно борче, донесли със себе си аромата на свежа гора и кратък поздрав от планината, в която са расли до вчера, атмосферата се променя и без вълшебни думи или пръчка на приказна фея?

Я да видим кой е пропуснал да украси своята елха?!

Някак неусетно се настаняват мир и сговор, вчерашните спорове и сръдни мигновено се забравят, усмивките са неизменни и във въздуха се носи само усещане за нежност и любов?!

Светеща горска принцеса винаги е добре дошла!

А когато в добавка над горящата камина, по рафтове и полици или пък на стената весело засияят гирлянди и лампички, градусите на доброто настроение са повишават многократно.

Да бъде празник!

Ех, че угощение ни чака!За красиво подредената маса, която скоро ще натежи от кулинарни съкровища, излезли изпод сръчните ръце на домашната фея, просто не е необходимо и да споменаваме – магията на добрия апетит всички го познаваме!

Празник е, край на диетите!

В тези дни всички стриктно спазвани диети за младост и красота се заключват в най-дълбоките килери на съзнанието ни, а после си обещаваме – от утре, о, не след празниците…

Весели и вкусни празници!

Този празнично-романтичен дух може да изпълни с хубави емоции и спалнята, стига да се прояви творческо въобръжение при декорацията дори и на таблата на леглото.

Коледа завладя и спалнята!

Да, няма точни рецепти за чудесни празници и запомнящи се мигове сред любими хора, защото съставките на този вълшебен елексир ги пишем всяка година – отново, и отново…

Весели и щастливи празници за чудесни спомени!

Но вдъхновението никога не е излишно, а нашите идеи могат да подскажат някой детайл, който в суматохата сте пропуснали! Може би ще бъде така, а може би просто ще провокираме добрия дух на празниците да не се бави и да заема вече мястото си и в нашия дом!

Инека любовта бъде на челно място на коледната маса!

Щастливи празници и красиви емоции на всички!

 

Галерия: