Споделено от приятел: Това е моята градина!

Красиви идеи за мигове за отдих – от вас за вас!

 

Вероятно всички ще се съгласите, че добрите идеи за градината се раждат, ако не случайно, то поне изневиделица! Казват, че някои творци сънували бъдещите си произведения, други – чудната хрумка се случвала след удар с ябълка по главата, а трети – те просто имат своя щастлив момент!

Двор с кладенец -сн. Лидия Кирева

Е, ние със сигурност сме от третия тип, защото уловихме една отдавна прелитаща насам-натам идея, предизвикахме ви да ни помогнете да я хванем в мрежата на вдъхновението и нещата просто се случиха!

Входна алея в двора на Симеон Айтов - с. Радотина

Декорация в двора на Диана Кръстева от Ямбол-2

Представяли сме ви различни идеи за градината, градински кътове, беседки, мебели и т.н., но ето че решихме да се самопоканим на гости във… вашите градини! Може и да не е било толкова любезно от наша страна, но вие като добри домакини ни позволихте да надникнем във вашите райски кътчета тук на земята – в собствения ви двор и градина.

Градината на Валери Милев - сн. Диана Йорданова

Не очаквахме, че идеята ни да видим как вие сте се погрижили за вашите си моменти на отдих сред ароматни цветя и гиздави ливади ще породи такъв интерес, но ето на – фактите вече говорят в снимки!

Декорация в градината - сн. Мая Иванова

И точно по тази причина смятаме да направим тази рубрика постоянна, а тук да покажем първата част от вашите красиви български градини.

Декорация в двора на Севделина Партовска

Градината на Любомир Маринов -bulo

Е, да, някъде личи вещата намеса на професионалист, другаде – уникален и единствен по рода си собствен почерк, а от някои снимки направо струи безкрайна любов към цветята, растенията и домашния уют…

Двор с беседка на Севделина Партовска

Декорация в двора на Диана Кръстева от Ямбол-3

Творческият подход в някои решения е просто възхитителен поради избора на изразни средства, а пък ние българите се славим с това, че от нищо можем да направим нещо, нали?!

Градински навес - сн. Даниела Стамова

Декорация в двора на Петър Панков - Ямбол

Всъщност, българската градина е едно от най-съвършените неща, създадено от душата и сърцето на нашия народ. В градината си ние, българите,  влагаме всичко най-добро, на което сме способни, претворяваме своето чувство за ред и красота, стремежът си към уют – дори и без да спазваме строги правила и норми, нашите градини са уникални по своему!

Дворът на Симеон Айтов - с. Радотина

сн. Даниела Стамова

Нека заедно се порадваме на красотите, които са сътворили наши приятели, а в следващите статии може би ще видим и вашите идеи за градината?!

 

Галерия:

 

 

Споделете тази публикация

Post Comment