Поезията на светлите цветове в спалнята

Когато спалнята пожелава buonanotte с италиански финес и грация…

 

Да  усетиш музиката на нощта и поезията на пастелните тонове в спалнята…, но не през прозореца или стените на дома, които не съвсем приятелски надават ухо навън?!

Странно звучи това твърдение, но ако разгледате тези  модели на спални, може би ще разберете какво имаме предвид.

Защото красотата на формата и изключителното разнообразие на варианти декорация могат да ви спечелят от пръв поглед, но ако се загледате, ще искате да се потопите още по-дълбоко в абсолютно неповторимия свят на италианската компания Cantori.

Или поне ще почуствате поне толкова запленени от този изящен финес и индивидуален почерк на моделите на спални, както се чувствахме ние, когато съвсем случайно се натъкнахме на това мебелно великолепие?!

Защото няма друг начин да изразим възхищението си от тези продукти, създадени с вещина и стремеж към съвършенство в слънчева Италия.

Спалните от колекцията на Cantori обхващат една изключително широка гама от естетически качества и функционален диапазон, които заедно с максимално изчерпателна колекция от мебели и аксесоари, предават завладяващо очарование на атмосферата в помещението, в което всеки сам очертава границите на своята лична и неприкосновена зона.

Тази колекция ни напомня отново за сетен път, че светлите нюанси на цветовете са вечни, че всяка емоция може да бъде пресъздадена във форма и че за човешката фантазия няма и не могат да бъдат поставяни граници!

А музиката, която създава пълната интеграция между форма и съдържание, може да бъде усетена дори през нощта!

Защото тези спални пожелават “лека нощ” с италианска грация и финес!

 

Галерия:

 

www.cantori.it

 

 

 

 

Споделете тази публикация

Post Comment