Обзавеждане с италиански чар и стил

Градски шик с мебели от Клас интериор

 

Questa è la mia nuova casa bella! Не, не сме сбъркали – просто някак неволно ни се прищя да проговорим на италиански, завладени от чара на тези мебели, с които всеки би се похвалил, казвайки с гордост – това е моят нов красив дом!

Италиански мебели от Клас Интериор - трапезария

Модерен комфорт или ретро разкош? Без значение кой е вашият стил – добре дошли у дома!

Италиански мебели от Клас Интериор - дневна

И за да не бъдем повече тайнствено загадъчни – защо сме на италианска вълна или по-скоро – на вълна мебели с уникалния италиански стил и чар, ще разкрием, че съвсем в началото на пролетта през тази година компанията Клас интериор отвори врати с изцяло обновен шоу рум в град Пловдив.

Италиански мебели от Клас Интериор - дневна зона

Италиански мебели от Клас Интериор - трапезария

Мебели за дневна зона, кухня, трапезария или баня – всичко това, изработено от сръчни италиански майстори, можете да откриете в изложбената зала на фирмата на ул. „Екзарх Йосиф“, №16, 5-ти етаж, в сърцето на Тютюневия град в Пловдив.

Италиански мебели от Клас Интериор - дневна зона

Италиански мебели от Клас Интериор

И тъй като за някои от вас може би ще са необходими повече доказателства какво би ги провокирало да посетят Града на тепетата, вместо аргументи, предлагаме да се насладите на няколко реализирани от Клас интериор проекти, които ще ви потопят в атмосферата и очарованието на италианските мебели.

Италиански мебели от Клас Интериор - трапезария

Италиански мебели от Клас Интериор - кухня

Ако прецените, че това е вашата „чаша чай“, не пропускайте да се разходите до очарователния Пловдив, за да посетите шоу рума на компанията.

Италиански мебели от Клас Интериор - спалня

Италиански мебели от Клас Интериор - спалня

Той е разположен в един от реставрираните тютюневи складове, емблематични за града, който ще бъде Европейска столица на културата през 2019 година!

Италиански мебели от Клас Интериор - тоалетка

Италиански мебели от Клас Интериор - мивка с огледало

Там ще се насладете на атмосферата на автентичните дървени подове и тавани в съчетание с последните колекции от най-добрите италиански производители.

 

Галерия:

 

 

Още информация за предлаганите от Клас интериор мебели и услуги на:  classinterior.com

 

 

…………………………………………

 

 

Споделете тази публикация

Post Comment