Трапезарията днес – широк спектър от възможности

Модерно обзавеждане, чрез което да изразиш себе си!

 

Един невероятен свят от възможности се открива всеки ден пред всички нас – обитателите на съвременните жилища.

От минималистичните градски апартаменти до романтичния натюрел на селските къщи – актуалните стилове за обзавеждане и декорация позволяват на всеки да изрази себе си по безброй различни начини.

Когато споменем “модерен” стил, мнозина си представят нещо твърде студено, безхарактерно и неприветливо като възприятие… А селският стил – може и да ни харесва, но дали подхожда на реалността, която обитаваме?

Но когато се смесят креативно земните органични елементи с по-твърдо звучащия промишлен дизайн, а в добавка се приложат характерните за азиатския минимализъм усещане за светлина, цвят и пространство, то в крайна сметка не се получава интериорен хаос, а една съвършена картина с излъчване на комфорт и гостоприемна приветливост.

Точно като колекцията от модерни трапезарии на германската мебелна къща Musterring, които олицетворяват широкия спектър на съвременните възможности за стил.

Например, тежките модерни линии в дизайна на столове със Z-образна  форма внасят динамика и създават чувство на вълнение сред спокойния притихнал декор на трапезарията.

Леките ефирни тонове на тюркоазено, синьо и зелено са елегантна препратка към стила на крайбрежните ваканционни къщи…

Меките заоблени, излъчващи женственост форми се балансират от тъмни цветове и геометрични линии…

Кожа, хром, стъкло и естествено дърво създават изключително привлекателен модерен декор…

И още, и още…

Тази колекция от трапезарии вероятно би вдъхновила повечето от вас да помислят за преобразяването на собствените си кътове за хранене и то не само заради формата и дизайна на мебелите, а и заради всеки отделен елемент в интериорните концепции.

Цветовите комбинации, решения за стени, подове, осветителни тела и декорация в интериора на жилищното пространство – идеите тук са на ваше разположение!

 

Галерия:

 

 

…………………………………………

 

 

Споделете тази публикация

Post Comment