“Воден бар” за свръхмодерната кухня от GROHE в шоу рума на Jessica 

За да усетите лукса в ежедневието!

Едва ли някой дори би си и помислил да отрече, че кухнята е специално място.

В нея са съсредоточени семейният живот и гостоприемството, това е мястото, където се приготвя храната, както и мястото, където си дават среща най-новите дизайни и технологии. Кухнята изпълнява толкова много функции в съвременния живот, но  преди всичко е помещението, в което се приготвят храна и питиета, за които  водата е най-важният съставен елемент.

Със системите за вода GROHE, GROHE Blue® Chilled & Sparkling – за три различни вида отлична на вкус изстудена вода и GROHE Red® – за незабавен достъп до вряла вода по всяко време, кухненската мивка придобива едно ново измерение и се превръща в удобен „воден бар”, обзаведен с продукти с атрактивен дизайн.

GROHE Blue

Нови висоти на хубавия вкус

Ако обичате водата, ще се влюбите в GROHE Blue®Chilled & Sparkling. Тази система дава възможност за избор между газирана, слабо газирана и негазирана вода. Само трябва да завъртите ръкохватката в желаната позиция и да налеете прясна, изстудена и филтрирана вода от кухненския смесител.

Чудесният вкус на водата е потвърден при тестване, при което 73 % от участващите описват вкусa като „пресен”, в сравнение с 63 % за бутилирана минерална вода. GROHE Blue®  осигурява свежа течаща вода направо в дома ви – нещо, което можете да опитате.

Огромното удобство, което предлага тази система, е очевидно: край на ходенето до супермаркета, за да си купите най-необходимото хранително вещество – водата, край на търсенето на различни видове вода – от негазирана до газирана, край на носенето на големи бутилки с вода. У дома ще разполагате по всяко време с всички видове вода – за всички лични предпочитания, за всички членове на семейството, за всеки гост и за повече разнообразие.

Нищо не е по-лесно от наливането на чаша вода от GROHE Blue®.

 

GROHE Blue

С грижа за околната среда

Технологията GROHE Blue® е съобразена с околната среда. За тези, които водят екологичен начин на живот,

GROHE Blue® предлага най-разумния лукс – за максимален комфорт и отговорно отношение към околната среда. За производството на един литър бутилирана минерална вода са необходими около 7 литра вода. Минералната вода почти никога не се продава и консумира при източника. Тя се събира в пластмасови бутилки и често изминава дълги разстояния, преди най-накрая да пристигне до  разпространителите на дребно. В сравнение с нея, GROHE Blue® идва на масата директно от чешмата.

За GROHE Blue® е използвана последната дума на технологията, благодарение на което с нея се работи изключително лесно. Компактното устройство за охлаждане и карбонизация, филтърът и бутилката за въглероден двуокис трябва да бъдат монтирани от майстор под мивката, след което обикновеният кухненски смесител се заменя със специалния смесител GROHE Blue®.

За филтрираната вода и обикновената смесена вода са осигурени две различни тръби, които гарантират отделното им протичане.

Нефилтрираната вода се контролира с ръкохватка. Потребителят може да избира желания вид вода, с помощта на въртяща се ръчка с цветен дисплей с означения „газирана”, „леко газирана” и „негазирана”. Ако дисплеят свети, патронът на филтъра трябва да бъде сменен. И филтрите, и бутилките могат да бъдат подменени лесно, без помощта на специалист.

GROHE има още едно предложение за крайните привърженици на негазираната вода: GROHE Blue® Pure. Тази система използва същата технология за филтриране и осигурява обикновена чешмяна вода с пресен и сладък вкус, без да я изстудява или газира. Нещо повече, GROHE Blue® Pure придава на всички приготвени с вода напитки (като кафе или чай) по-приятен и пресен вкус.

При приготвяне на чай се  избягва образуването на неприятната утайка на повърхността. Ниското съдържание на варовик на филтрираната вода е полезно за кухненски уреди като машината за кафе. GROHE Blue® Pure е перфектната система за едно бързо и отлично на вкус питие – идеална за взискателните познавачи.

Противоположностите се привличат

Съчетанието на GROHE Blue® и GROHE Red®означава още повече ефикасност, комфорт и вкус.

Все пак в кухнята врялата вода е необходима поне толкова често, колкото и студената – не само за приготвяне на горещи напитки, но и за варене на яйца, бланширане на зеленчуци, стерилизиране на бебешки бутилки или почистване на мазни тигани.

Но за всяка една от тези цели трябва да загрявате вода, което отнема време и усилия.

Решението: системата GROHE Red® осигурява вряла вода на момента. В зависимост от размера на бойлера, системата може да осигури до 3 или 6 литра вряла вода, без да прахосва ценна енергия – за един модерен, приятен начин на готвене с малко загубено време.

Безопасността на първо място

За GROHE Red® безопасността е на първо място. Технологията GROHE CoolTouch® осигурява толкова добра изолация на чучура, че допирът до него е напълно безопасен, което гарантира ефективна защита срещу изгаряния и опарване, особено за малките деца, които винаги искат да пипнат всичко наоколо.

Защитената от деца ръкохватка трябва да се издърпа и завърти, като по този начин предпазва вашите деца или гости от случайно пускане на врялата вода, при което може да се изгорят. Когато пуснете ръкохватката, тя незабавно се връща в първоначалната си позиция чрез пружинен механизъм, като водата спира веднага.

С GROHE Red® нагревателите за вода и чайниците стават ненужни – системата се състои от един бойлер и специален кран, поради което се побира под мивката заедно с GROHE Blue®.

Съчетанието между двете системи осигурява максимален комфорт и лукс за още по-добро качество на живот. Тези, които са избрали само GROHE Red®, могат да изберат варианта „Duo”, който осигурява не само вряла вода, но и обикновена  вода.

 

 


GROHE Blue® и GROHE Red® – мечтаната комбинация за всяка кухня, можете да откриете
в шоу-рума на фирма Jessica на ул. Ботевградско шосе № 229.

За да усетите лукса в ежедневието!

 

WWW.JESSICA.BG

 

…………………………………………

Споделете тази публикация

Post Comment