Интериорен проект на двустаен апартамент

ИГРА НА ТОПЛО И СТУДЕНО В 2 ВАРИАНТА ЗА 1 АПАРТАМЕНТ

Предлагаме на вниманието Ви интериорен проект за двустаен апартамент от около 65 кв.м в две различни стилистики.

 

1. Първият интериорен проект се характеризира със съвременни линии и форми, преобладаващ хоризонтализъм и неутрална цветова гама. За внасяне на уют и топлина допринасят дървото в подовата настилка и стените, както и акцентите в слънчево жълто. За мебелите е заложено на изчистен дизайн в бяло и графитено, експонирани върху дървото или бетонната стена.

Кухнята е комбинация от бял лак и дърво, кореспондира с масата за хранене. Кътът с меката мебел е компилация от контрасти – мебели в бяло и графитено, дивани в топло жълто. Важен акцент в интериора на дневното пространство е камината, видима както от трапезарията, така и от зоната с мека мебел. Спалнята е решена с леки и изчистени мебели. Пред тоалетката Miss Lacy chair е в синхрон с огледало в хромирана рамка.

Изчистен дизайн за мебелите

Изглед към камината

 

 

2. Вторият вариант на интериорния проект е с по-класическо излъчване. Изборът е паднал върху неутрални и златисти цветове, редом с изявеното присъствие на дървото.
Светла кухня с таблени врати се откроява на дървени стени. В къта с меката мебел златото в мебелите и осветлението контрастира с дамаските и мекото излъчване на дървесината.
Присъствието на камината в дневната е подчертано с избора на каменна облицовка.

Златистото оцветяване естествено продължава и в зоната на спалнята. Смекчаващо въздействат изцяло дървените стени и текстилните елементи в златисто-бяла гама. Орнаментираната рамка на креслото, полюлея, както и корнизите по тавана внасят привкус на класика в интериора.

Като цяло и в двете разработки на интериорен проект на този апартамент преобладава динамизъм и е налице контрастно противопоставяне на светло и тъмно, топло и студено. Мебелите са на B&B Italia, Ligne roset, Driade, Kartell, Reflex и други.

 

http://www.studioarchitectonica.net

Споделете тази публикация