ЖИЛИЩА

Интериор ДекорацияИнтериорни проектиИнтериорен дизайн

Да надникнем с финес в живота на другите…

30 идеи за интериорни решения на къта с TV в дневната

 

Никак не бихме искали да останете с впечатление, че се опитваме да навлезем непоканени в личното пространство на другите, но всъщност всички ние го правим абсолютно всеки ден! Не вярвате ли?

Идеи за кътове с ТВ

И съвсем  нямаме предвид, че волно или неволно ставаме част от фона, на който се развива живота на познати и непознати, а че всяка вечер или пък ден, с помощта на един малък уред и едно щракваме… влизаме в света на различни хора и истории, които телевизорът ни разказва!

Кът с телевизор

Е, да, телевизорът е в повечето случаи нашето прозорче към всичко, което се случва в която и да е точка на планетата Земя – някога бяха книгите, в бъдеще може и да са само все по-умните компютри, но днес нещата стоят така!

Стената зад телевизора е в контрастиращ цвят

Разбира се, и самите телевизори „поумняват“ все повече, но нека оставим това тяхно развитие на специалистите в областта на високите технологии, а ние да спрем вниманието си как точно и къде позиционираме този приятел със „син“ екран у дома!

Декорация с дърво зад телевизора

Колкото и да не желаем да се повтаряме, няма как да не споменем отново, че на телевизорът се полага едно от най-хубавите места в дневната – не че искаме специално да го излагаме на показ, а обратното – да ни бъде удобно от всеки ъгъл на помещението да виждаме какво се случва там.

Лилаво и   бяло

Но независимо от отредения му кът, от нас зависи как надзъртането в живота на другите да бъде с финес или да оформим пространството около телевизора така, че когато се настаним срещу него, и декорът да ни доставя естетическа наслада.

TV в дневната

А и защо да не подчертаем присъствието му с различни средства – та нали телевизорът е от онези домашни елементи, без които почти не можем?! Обособяването на зоната с медийния кът може да се случва по толкова много начини, но важното е да изберем този, който най-добре хармонира на останалия интериор.

Стена с различен цвят

Най-лесният вариант е да се оформи фона, на който ще стои нашето ТV – оцветяването в друг цвят на стената зад него е най-често срещаното решение.

Стена в тъмно кафяво за контраст

Но стената може да бъде украсена и с декоративен камък – твърде актуална тенденция в последните години.

Декоративен камък на стената

Декоративен камък

Нашето обяснение за това е, че като няма възможност да се постави камина във всяко жилище, чийто кът традиционно се декорира с камък, защо да не се случва това с пространството край телевизора, който се е превърнал в модерният център на дома?

Ниши от гипсокартон

Следващият материал, който също заема много челни позиции в интериорните решения, е гипсокартонът – с негова помощ могат да се изградят оригинални конструкции с декоративни ниши, които да обграждат „синия“ екран.

TV

Дори и само открити полици, на които да поставим скъпи спомени под формата на сувенири, фотоси или просто красиви дребни предмети, са в състояние да преобразят стената, на която сме определили да бъде пристан на телевизора.

Полици над телевизора

Декоративни ниши

О, да не забравим и за осветлението – с вградено, скрито или LED варианти, кътът с телевизора се превръща в невероятен декор не само за интересните истории, които гледаме, но и атрактивно допълват цялостната интериорна композиция на дневната.

TV-кът с лед осветление

Разбира се, всички тези варианти могат да се приложат и заедно – от камък, гипсокартон и осветление могадт да се изградят наистина  оригинални интериорни конструкции.

Гипсокартон и камък

Всъщност, каквото и да си говорим, за човешката фантазия ограничения няма, нали? А нашите идеи отправят своето предизвикателство към вашата!

 

 

Галерия:

 

 

 

 

Facebook Коментари


Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища  


 

Избор на редактора - категория Интериор

 

 

 

ИнтериорДекорацияИнтериорни проекти


 

Абонирайте се за RSS канал

НОВИ ПРОДУКТИ - магазин ЖИЛИЩА
thumb


thumb


thumb


 

Печка на твърдо гориво

Сгъваемо легло - Como

Тавански стълби - различни модели

Декоративни тухлички

Декоративни камъни

   

Горивни камери за камини

Горивни камери за камини

Декоративни пана

Декоративни панa - XPS 3D - за стени и таван

Простори

Честър - кожено кресло

Капаци за WC

Дървени градински мебели
Дървени градински мебели

  

 

Покривни прозорци

Капандури

Стъклени тухли

Стъклени тухли - размери 19 x 19 x 8 см и 19 x 9.4x 8см

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Биокамини

Облицовъчен камък

Етажерки и поставки за баня

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Политика на поверителност