Интериорни проекти, създадени от представители на силния пол

Мъжки поглед към интериора – Zigshot

Различни статистически и социологически изследвания показват, че сред архитектите се срещат много по-често мъже, отколкото сред дизайнери и декоратори. Вероятно това е така, защото мъжете по принцип разсъждават и действат предимно логично, твърде по-амбициозно и мащабно, но не обичат да се задълбават в подробности?!

Е, тезата може би е спорна, но е факт, че когато става въпрос за вътрешен дизайн, се срещат много и то изключително талантливи мъже. Нека дамите не се обиждат, фактите говорят!

Мъжките интериори са създадени с изключително силно присъствие на съставните им елементи, изпълнени са с ярки контрасти, остри, строги геометрични, но същевременно елегантни линии.

Особено що се отнася до модерния минималистичен дизайн, на моменти напомнят помещенията с чистите си форми скулптурни изображения.

Zigshot

За да приемете насериозно казаното дотук, ви представяме различни интериори на дневни и спални, създадени в неподражаем мъжки стил.

Интериорни проекти на спални от Zigshot

 

Автори са дизайнерите Ozhan Hazilar,  Ertug Yeidemir от Турция и Zigshot -Германия. Техните идеи могат да донесат търсеното вдъхновение за нов интериор на жилището на всеки, който търси такива – независимо дали е от силния или нежния  пол. Разгледайте ги и ще се убедите сами!

 

Ozhan Hazilar

Интериорен проект на дневна зона

Дневна зона

 

Ertug Yeidemir

Интериорен проект на спалня от Ertug Yeidemir

Споделете тази публикация