Идеи за центъра на домашно забавление

Дневната очаква интериорното решение на своя нов TV-кът

 

Много хора считаха в края на 90-те години на миналия век, че телевизорите ще бъдат съвсем скоро морално остарели и заменени изцяло от персонални компютри само след около десетилетие.

Да, но към настоящия момент това все още не се е случило, но не можем да отречем, че телевизорите днес са много, много по-различни от онези, които имахме тогава!

Все още точно телевизорът поддържа висок рейтинга си на централно място за забавление на цялото семейство –  за разлика от PC преживяването, което все пак, си остава предимно индивидуално.

Тъй като на центъра за домашно забавление се полага и видно място в жилището, най-вече в дневната зона, която предлага необходимия комфорт за почивка, никак не е маловажно как изглежда къта, който му е отреден.

А за да не си помислите, че сте попаднали в блог за нови технологии от казаното дотук, веднага ще споделим, че събрахме още идеи за интериорно оформление на мястото, където ще бъде поставен настоящият, или пък нов, телевизор.

Факт е, че вече сме показвали подобни идеи за добрия приятел на всички членове на семейството, но вместо да обясняваме защо го правим отново, ще цитираме детския любимец Мечо Пух: “Колкото повече, толкова повече…”!

Поредната ни колекция с идеи може да стане повод за размисъл сред някои от вас дали все пак не е необходимо да се предприемат малко корекции в интериора на дневната и то точно в ТV-къта, а защо не и тотално преобразяване?!

О, не бихме искали да ви провокираме чрез нашите предложения да предприемате действия към непланувани ремонти, но пък може би точно в този момент сте тръгнали по следите на точно такива…

Стил, блясък, характер и естествено, функционалност – всичко това можете да откриете в тези идеи за дневни, които да ви вдъхновят как точно да интегрирате телевизора или системата за домашно кино в дома си.

Тук фокусната точка в интериорните решения е точно центърът за спокойно TV-забавление, но съвсем никак не бихме се изненадали, ако откриете и други вдъхновяващи моменти – решения за окачени тавани, декорация на стените  или цветови съчетания в дневната, например.

И за да не ви караме още  дълго да чакате какво ще кажем като извод, решихме да не губим повече време и да оставим извода на всички вас.

От нас идеите – от вас вдъхновението!

 

Галерия: 

 

 

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….

 

Споделете тази публикация

Post Comment