ЖИЛИЩА

Интериор ДекорацияИнтериорни проектиИнтериорен дизайн

Интериор на жилище с бохемски характер

Изискан дизайн и смели акценти в стилна комбинация

 

Наричат Италия родината на дизайна и на най-новите модни тенденции в обзавеждането на дома съвсем неслучайно…

Интериорът на тази  къща с подчертана индивидуалност, разположена в преградията на италианската столица, е създаден от студио Forme D’Arte.

Модерното жилище впечатлява с космополитния си декор, защото къщата е пълна с вдъхновяващи детайли –  авангардни картини, нестандартна камина, изящно съчетание на неръждаема стомана и стъкло.

Свежият и изпълнен с интересни акценти интериор, моделиран на фона на градския пейзаж, вероятно би допаднал на всеки любител на изкуството, но и не само…

Цветовете, избрани за основа на този декор, са кадифено кралско синьо, гладко лилаво и червено. Всички тези тонове са както смело, така и разумно съчетани в един експеримент, в следствие на който домът може да се определи само с една дума – “шик”.

Използваните в щедри дози стъкло и металните акценти придават изискан съвременен изглед, докато кадифените текстури напомнят за по-елегантен класически подход.

Всъщност, точно в тази посока са работили съвсем целенасочено дизайнерите – да създадат страхотен дом, в който хармонично да се сливат съвременните тенденции за чисти и добре дефинирани линии с елегантен царствен вид с класически нюанс.

Компактната камина в дневната зона е звездата на интериорното шоу,  а екстравагантното декориране с произведения на изкуството придават на жилището характерно излъчване.

Кухнята е много модерна и тъй като италианците са известни с добрия си вкус към храната, има дори черна дъска на стената, където  да се записват  вкусни рецепти, които си заслужава да се пробват.

Прозрачните столове край бар-плота акцентират върху ергономичен характер на кухнята, а рафтовете в трапезарията са пълни с изобилие от стъкло и изящен порцелан.

Виолетовият оттенък на спалнята и изгледът към красивия вътрешен двор създават идеално пространство за спокоен вечерен релакс.

Банята е обзаведена с двойна мивка, душ-кабина и вана, а нежно лилавото оцветяване на стената допринася за създаване на романтична атмосфера в това пространство.

Голямата тераса предлага прекрасна гледка и чудесна релаксираща среда.

Модерен и по бохемски стилен, интериорът на това жилище сякаш е отражение на самия Рим – град, пълен със страст и многобройни контрасти.

 

Галерия:

 

 

 

 

 

Facebook Коментари


Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища  


 

Избор на редактора - категория Интериор

 

 

 

ИнтериорДекорацияИнтериорни проекти


 

Абонирайте се за RSS канал

НОВИ ПРОДУКТИ - магазин ЖИЛИЩА
thumb


thumb


thumb


 

Печка на твърдо гориво

Сгъваемо легло - Como

Тавански стълби - различни модели

Декоративни тухлички

Декоративни камъни

   

Горивни камери за камини

Горивни камери за камини

Декоративни пана

Декоративни панa - XPS 3D - за стени и таван

Простори

Честър - кожено кресло

Капаци за WC

Дървени градински мебели
Дървени градински мебели

  

 

Покривни прозорци

Капандури

Стъклени тухли

Стъклени тухли - размери 19 x 19 x 8 см и 19 x 9.4x 8см

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Биокамини

Облицовъчен камък

Етажерки и поставки за баня

 

© 1994 - 2018 jilishta Products. All rights reserved. Политика на поверителност