ЖИЛИЩА

Интериор ДекорацияИнтериорни проектиИнтериорен дизайн

Да можеш да мечтаеш в цветове!

Колоритен интериор на модерен апартамент

 

Съвсем неотдавна ви представихме интериора на апартамент от 70 кв.м, разположен в унгарската столица Будапеща, чийто дизайн е дело на самите собственици – белгийско семейство. Открихме случайно резултата от техния труд в интернет пространството и очаровани от интериорното решение, в което най-вече ни впечатлиха ярките цветни акценти, го споделихме и с вас, нашата аудитория.

Не можем да ви опишем каква приятна изненада бе за нас да получим писмо от любителите-дизайнери, в което те ни благодаряха за оказаното внимание, но имаха и още една новина – че са продали вече публикувания в сайта ни апартамент и са закупили нов, чийто интериор ни изпращат!

А ние, естествено, отново ще го споделим с вас като накратко ви предадем и описанието, което самите автори – Маргит и Геза Хамори, са направили на  новото си жилище,  чрез чийто интериор ни заявявят “Ние можем да мечтаем в цвeтове”!

“Ние сме Маргит и Геза – семейство белгийски пенсионери от унгарски произход. Ние не смятаме, че сме стари – просто сме били млади по-дълго! Заедно сме на 117 години, имаме 5 деца и живеем в близост до белгийско-люксембурската граница, но твърде често прекарваме част от времето си в Будапеща.

Апартаментът, който виждате, закупихме в съвсем ужасно състояние и по тази причина буквално го “изкормихме”, за да го прекроим и реновираме изцяло. Нуждаехме от просторна дневна с трапезария и кухня, спалня и една стая за работен кабинет.

Водещият модел в интериорната концепция, която сами създадохме, бе формата на елипса, която се проявява на определени места в жилището.

Осветлението е от изключителна важност за нас, затова искахме да навлиза максимално повече слънчева светлина през прозорците, които разширихме.

Тъй като сме страстни фенове на модерния дизайн, се опитахме да създадем в нашето ново жилище уютна атмосфера, излъчваща лекота и свобода на движение в пространството като поставихме мебелите плътно до стените.

Използвахме навсякъде LED лампи и енергийно ефективни уреди, защото опазването на околната среда е важно за нас.

Специално внимание обърнахме на спалнята, която искахме да превърнем в домашен спа-център – остров на релакс и пълно спокойствие. Затова съвсем неслучайно тук разположихме голяма вана и мивка, с което обединихме всъщност пространството на две помещения, предназначени за почивка.

Килимът около ваната е ръчно изработен, а всички пъстри възглавници в апартамента са изработка на дизайнер на текстил.

Същинската баня със зона за душ също „облякохме“ в цвят! Като цяло, смятаме, че сме постигнали целта си – да реализираме цветните си мечти!”

Ние също мислим така, а ако искате да посетите виртуално Маргит и Геза, можете да го направите на техния сайт ТУК!

 

Галерия:

 

 

Снимки от Петър K и OSI

Facebook Коментари


Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища  


 

Избор на редактора - категория Интериор

 

 

 

ИнтериорДекорацияИнтериорни проекти


 

Абонирайте се за RSS канал

НОВИ ПРОДУКТИ - магазин ЖИЛИЩА
thumb


thumb


thumb


 

Печка на твърдо гориво

Сгъваемо легло - Como

Тавански стълби - различни модели

Декоративни тухлички

Декоративни камъни

   

Горивни камери за камини

Горивни камери за камини

Декоративни пана

Декоративни панa - XPS 3D - за стени и таван

Простори

Честър - кожено кресло

Капаци за WC

Дървени градински мебели
Дървени градински мебели

  

 

Покривни прозорци

Капандури

Стъклени тухли

Стъклени тухли - размери 19 x 19 x 8 см и 19 x 9.4x 8см

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Биокамини

Облицовъчен камък

Етажерки и поставки за баня

 

© 1994 - 2018 jilishta Products. All rights reserved. Политика на поверителност