Свежи контрасти в геометрична рамка

Интериорен проект на дневна зона 29.20 кв. м

 

В съвременните архитектурни  и интериорни решения на жилища отдавна се наложи като правило дневната зона да бъде отворено общо пространство, в което да бъдат обособени отделните кътове.

Интерионият проект, който ви представяме, е точно на модерна дневна зона с площ 29.20 кв.м, в която на практика се вижда как 3  е наистина много повече от 1!

Закачки със задачите по математика няма да си правим, за да не предизвикаме ревизия на ученическите си бележници, но е факт, че ясното разделение на функциите на всеки  кът в това пространство показва, че резултатът от интериорното планиране е повече от отличен.

Автор на проекта на дневната зона е интериорният дизайнер Галин Атанасов от Студио “Обем”, а как геометрията и цветовете си партнират в хармония, можете да видите и сами, ако ни последвате на кратко посещение в този дом!

Предпочетеният стил в интериорната концепция е модерният минимализъм, а пространството, както вече стана ясно, е разделено на 3: релаксираща зона, социална и работен кът.

Релаксиращата зона с прекрасен изглед към околния пейзаж  е съставена от дизайнерска библиотека, удобно кресло и нисък шкаф, изпълняващ ролята на домашен бар.

Зона 2  е зоната със социално предназначение – за почивка, разговори и приятелски събирания. Тя е изградена от ниска мека мебел, малка семпла масичка и секция с TV-кът.

Висяща камина  с интересен дизайн, която е и фокусен център на интериорното пространство,  обединява и същевременно разделя тези две зони.

Най-малката по площ зона е натоварена с функцията на работен кът, отделен с декоративна стена от останалите части на помещението.

Топлина и уют в тази дневна създават не само пламъците в камината и прекрасният изглед към планината, но и цветовото решение, основано на бяло, топло оранжево и червени акценти.

 

Галерия:

 

 

За контакти:

Галин Атанасов – интериорен дизайнер

Студио “Обем”

Тел.: 0879 262 780
0892 062 693
e-mail: gogi_atanasov@abv.bg, obem_mebeli@abv.bg

 

 

 

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….

 

Споделете тази публикация

Post Comment